Våre produsenter:

  • Gammelgården Lysklæt

    www.rettfragarden.no

    Gammelgården Lysklæt ligger i Melhus kommune, like sør for Trondheim. Her driver vi allsidig økologisk husdyrproduksjon med frilandsgris, sau og kjøttfe og dyrker også litt grønnsaker. På gården vår ønsker vi å gi dyrene mest mulig frihet og et godt liv før de blir slaktet. I tillegg vet vi at frisk luft, mosjon og sunn føde gir gode og smakfulle produkter.

  • Ner-Salberg

    www.nersalberg.no

    Vi startet opp i 2014 og drifter nå omkring fem daa med grønnsaker, poteter og jordskokk. I år tar vi i bruk nytt veksthus, slik at vi får med tomater, agurk og andre varmekrevende sorter.

    Ner-Salberg er kjent som kongseid gård fra 1400 tallet. Den har vært i vår familie i fire generasjoner. De sørvendte bakkene ned mot Trondheimsfjorden gir lang vekstsesong. Nåværende drivere legger om til økologisk drift og satser samtidig på mer allsidig drift med fokus på å produsere velsmakende matvarer av topp kvalitet.

  • Voll Gård

    www.vollgard.no

    Kompetansesenteret er en del av Trondheim kommune sin satsing for å fremme urban dyrking i byen. Det å dyrke sin egen mat er et bidrag til en mer bærekraftig framtid og gir sterkere bånd mellom mennesker og livsgrunnlaget vårt.

    På gården har vi en demonstrasjonshage på 3600 m2 og dyrker en rekke grønnsaker og eksperimenterer med nye sorter.

    På sensommeren og høsten har vi selvbetjent gårdsbutikk åpen hver dag hvor du kan kjøpe gulrøtter, salat, kål, brokkoli, rødbeter og mange flere friske grønnsaker.

  • Fuldseth Gård

    www.fuldseth.no

    Fuldseth gård ligger vakkert til nedenfor Hegra festning. Den drives økologisk av Anna og Egil. Det er allsidig drift med korn, grønnsaker, sau og høns. En fellesnevner for det vi arbeider med er mangfold og bevaring av genressurser.

    Vi har et tilbud til Stjørdal kommune via Inn på tunet, hvor elever fra ungdomsskolen og videregående får erfare gårdslivet fra jord til bord.

  • Grønt Frå Grindal

    www.facebook.com/grontfragrindal

    Høsten 2018 vart første spade sett i jorda på Aunan for å etablere marknadshagen Grønt frå Grindal. Ein marknadshage er småskala grønnsaksproduksjon som er kommersialisert ved å selge direkte til forbrukar. Grønt frå Grindal har mange kulturar i åkeren for å bruke heile sesongen og for å kunne tilby eit breitt utval av friskt grønt til kundane. Elisabeth og Sigurd driv hagen og sel grønsaker frå mai til oktober til restaurant, abonnement og REKO- Trondheim.

  • Skrattåsen Gård

    www.skrattaasen.no

    Skrattåsen Gård ligger nord for Trondheim i fylket Trøndelag. Gården eier 15, 5 hektar jordbruksareal og 200 hektar skog. Jordbruksarealet inkluderer 15,5 hektar beite. Opptil 1 hektar blir brukt til dyrking av grønnsaker, både ferske grønnsaker og til lagring.

    I 1993 ble gården fullstendig omlagt til en økologisk driftsform. Vi er svært inspirert av de bio-dynamiske ideene. Så langt det lykkes forsøker vi å møte disse i vår drift. Vårt fokus ligger på melkeproduksjon, og vi har ca. 23 melkekyr pluss kalver og ungdyr. Vi har også noe kjøttproduksjon. Vi har mange grønnsakssorter samt krydder, frukt og bær på gården.

  • Kvittem Gård

    http://www.kvittem.no/

    Gården ligger i Stjørdal, en kommune i Nord-Trøndelag. Gården er Debio-godkjent for økologisk jordbruk og det produseres melk, kjøtt og grønsaker. Disse selger vi noe av direkte fra gården.

    Kurasene er tradisjonelle med Telemarkskyr og Sidet Trønderfe og Nordlandsfe(STN). De er lettere på foten enn NRF, nytter foret godt og hardføre med lite sykdom og dermed effektive.

  • Sæther Gård

    www.saethergaard.com

    Sæther Gård drives svært allsidig med hovedproduksjon av korn, kjøttfe av limousine og grønnsaker. En del av grønnsakarealet dyrkes økologisk.

    Sæther Gård har eget grønnsakutsalg med selvbetjening og en egen gårdsbutikk hvor de lokale produktene selges.

  • Dype Røtter

    www.dyperoetter.org

    Dype Røtter er en ideell organisasjon som støtter nylig ankomne flyktninger i Trondheim til å bli bedre integrert og oppfylle deres potensial i Norge.

    Fra vår markedshage dyrker vi grønnsaker fulle av smak med utgangspunkt i våre organiske prinsipper. Vi jobber utendørs og med hendene. Vi vil at gården Reppe Søndre skal være et levende sted, fullt av liv og biologisk mangfold. Vi knytter mennesker med jorda, på den måten hjelper vi hverandre til å bli sterkere.

  • Wikdahl Gartneri

    www.wikdahlgartneri.no

    Wikdahl er et sjølstendig gartneri som ligger i Levanger i Nord-Trøndelag. Vi har 50 års erfaring, og legger vekt på kvalitet, service og utvalg. Plukk selv i våre 1400 m² store vekstarealer!

    ‍Det vaTr min far, Torbjørn Wikdahl, som startet Wikdahl gartneri på Langnesset. Han drev gartneriet sammen med min mor Asbjørg i 40 år, før jeg overtok drifta i 2005. Velkommen til oss for en trivelig handel!